Cober juwelier biedt een groot scala aan trouwringen aan. De handgemaakte trouwringen van Cober staan voor kwaliteit en bijzonder, exclusief ontwerp. Een droom over een unieke trouwring naar uw wens kan waargemaakt worden en samen met u ontworpen worden. Een exclusieve design trouwring van het eigen merk Cober zal je nergens anders tegen komen, er is geen tweede van te vinden wat het natuurlijk nog meer bijzonder maakt. Het atelier Cober is een van de meest moderne in Nederland en de goudsmeden vaklieden zijn van het hoogste niveau. Samen met hen is het waarmaken van de droom van een bijzondere trouwring binnen handbereik. De ontwerpen voor trouwringen kunnen zowel met cad cam als geheel met de hand uitgevoerd worden. Het ontwerp kan van te voren op de computer ontworpen worden om het zo samen met u vorm te geven naar al uw wensen. De ringen zijn maatwerk van hoge kwaliteit en kunnen op elk detail aangepast worden.

 

Daarnaast is er natuurlijk een grote keuze aan merken waaronder Christian Bauer, Meister, Niessing, Gerstner, Breuning, Blumer, Saint Maurice, Georg Jensen en Furrer Jacot trouwringen. Als u ervoor kiest om niet zelf te ontwerpen, heeft u een keuze uit een breed aanbod merk trouwringen. Voor elk wat wils, en van verschillende prijsklassen. De ring moet uiteraard deze bijzondere gelegenheid bezegelen voor het leven en moet dus perfect aan uw wensen voldoen. Cober is dé juwelier waar u terecht kunt voor de juiste ringen naar uw wens, en waar u ongetwijfeld de juiste keuze zal kunnen maken.

 

Cober juwelier biedt zowel trouwringen aan van grote merken als van een eigen merk, Cober trouwringen.  Cober maakt uw voorstelling van de trouwring van uw dromen waar. De juwelier zal u niet teleurstellen, u zult overspoeld worden met mogelijkheden  en altijd verder geholpen worden. Cober staat garant voor het leveren van perfecte, unieke trouwringen, naar uw wensen gemaakt of aangepast.

Deel je artikel!

Share to Google Plus