Hosted VoIP bestaat sinds 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen alternatief van traditionele telefonie. VoIP is een andere naam voor Voice over IP. Deze technologie verminderd niet alleen je investering in telefoon diensten, maar het zorgt ook nog eens voor veel meer efficiëntie. Dit zorgt er ook voor dat je geld bespaart doordat je niet meer zo vaak onderhoud nodig hebt voor je telefoon diensten.

Het is al gezegd, maar Hosted VoIP is al een tijdje aanwezig in de communicatie wereld. Het is hoog tijd voor bedrijven om het anders aan te pakken en over te stappen op een Cloud gebaseerde oplossing voor deze snel groeiende markt. Sinds het ontstaan is Hosted VoIP aardig wat veranderd, de toekomst van VoIP is erg veelbelovend. Er zijn herkenbare trends in de markt en deze zorgt met de gebruikers er voor dat je mee kan helpen aan de toekomst voor Hosted VoIP

Mobiel Platform:

Hosted VoIP of Cloud telefonie is gebaseerd op de Cloud gebaseerde servers, de naam zegt het tenslotte wel. Deze functie is goed te combineren met mobiele platformen. Met de nieuwste technologie kan dit de bestaande normen verbeten, het super snelle internet is niet normaal meer.

Er wordt gezegd data 5G technologie om de hoek staat, en dat daarmee de belkwaliteit veel beter zal worden. 5G heeft een snelheid van 1 milliseconde, dit betekent ontzettend snelle internet snelheid. Dit is de reden dat iedereen hoop op een betere oproep kwaliteit door het gebruik van draagbare IP netwerken.

Verbeterde zekerheid:

De beste beveiliging in termen van encryptie kan gevonden worden in de traditionele PSTN telefoon systemen. Dit is echter niet zo voor het gebruik van internet telefoon diensten. Ze zijn makkelijker te breken en zijn niet beschermd tegen cyber aanvallen.

De laatste trends van veelvoorkomende beveiliging worden steeds beter aangescherpt. Installeren van meerdere firewalls en vaak updaten van de beveiligingssystemen kan zorgen voor meer veiligheid.

Integratie met samengestelde communicatie:

Er is veel speculatie over een mogelijke relatie tussen VoIP en UC (Unified Communications). Het wordt dan ook gezegd dat in dit decennia de bedrijven moeten realiseren dat ze over moeten stappen op UC

Alle data van stem, e-mails, berichten en relevante Social media en post zullen allemaal samen komen. Het voornamelijk doel hiervan is om een bedrijfscommunicatie te krijgen met een goede samenwerking en een sterke verbinding.

Hosted VoIP aanbieders worden normaal gesproken verkozen boven de kleinere bedrijven.. Dit zorgt voor een goede groei in de toekomst. Ook is het zo dat de kleinere bedrijven beter zijn in de flexibiliteit voor het bedrijf en de communicatie; het is daarom makkelijker voor hun om een nieuwe technologie op te zetten. VoIP zal hier veel voordeel uit halen als ze op de markt blijven.

Deel je artikel!

Share to Google Plus