De kerst komt weer dichter bij. De winkelstraten worden weer mooi verlicht, de eerste kerstliedjes komen weer op de radio en je zal al plannen gaan maken voor de kerstdagen. Echter, voordat het kerst is, zal jij ook weer een prachtig cadeau ontvangen. Zoals de goede gewoonte is, verrast een werkgever zijn medewerkers met kerstpakketdozen vol met leuke hapjes, hebbedingen of handigheidjes. Het leuke van de kerstpakketdozen, is dat deze in toenemende mate met een thema worden gevuld. Er bestaan veel diverse thema’s voor de kerstpakketten. Hieronder lees je een aantal van de leuke kerstpakket thema’s.

Thema’s kerstpakketdozen

Voor thema kerstpakketten, zijn er zeer uiteenlopende mogelijkheden. Bij het ene pakket zijn alle producten gelinkt aan een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan koken en bakken. Dan zullen alle producten op de een of andere manier wel benodigdheden zijn voor het bakken van koekjes of een heerlijk gerecht te koken. Ander soorten pakketten zijn juist uiteenlopende producten van een bepaald merk. Denk dan bijvoorbeeld aan een Fair Trade pakket. Hieronder worden enkele voorbeeld thema’s voor kerstpakketdozen besproken.

Crafted

Handgemaakte en originele kwaliteitsproducten, dat is iets wat we niet meer dagelijks in huis halen. Een kerstpakket vol met crafted artikelen is dan een hele verrassing. Dit pakket straat echtheid en vakmanschap uit. Hoe mooi is dat! Gewikkeld in kraft papier en omwikkeld met touw, maakt dat het een mooie sfeerverpakking heeft.

Pinchos

In de themalijn van Pinchos waan jij je als een echte Spanjaard. De Spaanse sfeer in dit pakket komen je tegemoet met allerlei food artikelen die de basis vormen voor een typisch Spaans hapje. De bijzondere lekkernijen van Pinchos laten jou heerlijk genieten onder de kerstboom.

Jongeneel Verpakkingen

Ben jij kerstpakketdozen aan het samenstellen voor jouw medewerkers? Wie al een aantal producten bij elkaar heeft gekozen, kan nu wel de verpakking gaan bepalen. Bij Jongeneel Verpakkingen is een zeer uiteenlopend aanbod aan diverse kerstpakketdozen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus