Wij zijn al 30 jaar uw dealer voor scheepdieselmotoren in de omgeving van Rotterdam! Of u nu werkt in de binnenvaart, zeevaart of baggerij voor elk schip weten wij een passende oplossing te generen. Naast het leveren van scheepsdieselmotoren kunt u ook bij ons terecht voor onder andere het onderhouden, repareren en revisie van scheepsmotoren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel ervaring opgedaan binnen verschillende merken motoren, wij delen graag onze kennis met u. Na het leveren en plaatsen van de motor zit voor ons het werk er nog niet op, wij verlenen wereldwijd service, wij snappen dat u niet te lang stil kan komen te liggen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schip? Wij luisteren eerst naar uw wensen en eisen voordat wij u een motor adviseren. Lees snel verder wij vertellen u meer over onze werkzaamheden.

Scheepsdieselmotoren van reparatie tot revisie

Wij voeren verschillende servicewerkzaamheden uit aan boten voor de binnenvaart, zeevaart en baggerij. Onder deze werkzaamheden vallen reparatie van scheepsdieselmotoren, revisie van scheepsmotoren en onderhoud. Dit voeren wij uit op locatie of op onze eigen scheepswerf. We proberen altijd wachttijden zo kort mogelijk te houden want het is niet de bedoeling dat u te lang uit de vaart bent. Natuurlijk verzorgen wij ook de plaatsing van nieuwe motoren. Reparatie voeren wij uit als er een direct defect ontstaat aan uw schip, revisie zorgt ervoor dat uw motor soms wel tot tientallen jaren langer meegaat en onderhoud is voor het voorkomen in plaats van genezen.

Interesse?

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse gekregen in meer informatie ontvangen over de aanschaf van scheepdieselmotoren voor uw schip? Of een van onze overige services? Neem dan contact met ons op, op onze website vindt u ons emailadres en telefoonnummer.

Deel je artikel!

Share to Google Plus