De juiste smeermiddelen vinden voor uw verbrandingsmotoren kan een behoorlijke opgave zijn. Zo zijn er veel mogelijkheden en opties om uit te kiezen. Bijvoorbeeld ook in de voedingsmiddelenindustrie waar nog strengere regels gelden wat veiligheidsnormen betreft. Hierbij is het goed te kijken naar NSF gecertificeerde smeermiddelen van verbrandingsmotoren.

Wilt u meer weten over smeermiddelen welke door de NSF gecertificeerd zijn of benieuwd naar de mogelijkheden. In dat geval zit u aan een goed adres bij Bardahl! Zij hebben alles in huis om u te voorzien in uw wensen. Zo zijn zij ook producent van hun eigen gecertificeerde smeermiddelen welke inmiddels in meer dan 100 landen verkocht worden!

Amerikaans keurmerk

Veilige productie van voedingsmiddelen is enorm belangrijk. Dat is immers wat de meeste consumenten op hun bordje krijgen! NSF is een Amerikaans keurmerk dat speciaal ontwikkeld is om normen te stellen voor het uitgeven van de certificaten. Hiermee wordt gegarandeerd dat het product veilig is en voldoet aan de gestelde eisen.

Daarbij kunt u met hun smeermiddelen zeker zijn van een langere levensduur van uw motoren. Zo is het bedoelt om slijtage te voorkomen op de metaaloppervlakken. Dit resulteert in de reductie van slijtage, wrijving en onderhoud. Uiteindelijk zal dat een indirect voordeel geven in de productie. De onderhoudstermijnen liggen dan namelijk ook vaker, verder uit elkaar.

NSF product techniek

Een uniek product welke voldoet aan enorm strenge eisen ontwikkelen is niet onmogelijk gebleken. Zo zijn de smeermiddelen van een speciaal ‘Polar Attriction Formula’ voorzien tijdens de productie. Dit houdt in dat het bestand is tegen hoge tempraturen. De bestandsdelen hierin werken daarbij als micromagneten die zich vastklampen aan metalen oppervlakken.

Doordat het smeermiddel dit eigenschap heeft ontstaat er een smeerfilm in de motor welke uitstekende lubricatie biedt. Ook blijft het zo goed en tevens juist verdeeld en is alles altijd goed voorzien van lubricatie!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van NSF smeermiddelen of wilt u meer informatie? Bezoekt u dan gerust eens hun website of belt u even!

Deel je artikel!

Share to Google Plus