Een goed geoptimaliseerd productieproces is essentieel om met uw organisatie te groeien. Immers een goed afgestemde productie zorgt voor winstmaximalisatie uit deze processen. Onnodige kosten wilt u immers mijden en dat betekend dat alles efficiënt werken moet. Bij ruwe producten is het nodig om deze te filteren van ongewenste stoffen die hierin achterblijven. In deze situatie maakt u waarschijnlijk gebruik van een trommelzeef of een ander zeeftype. Echter is lang niet elke zeef even efficiënt of gemakkelijk in het gebruik. Dat betekend dat u machines van kwaliteit nodig heeft om ervoor te zorgen dat dit wel zo is.

Bent u benieuwd naar wat een nieuwe trommelzeef in uw productieproces betekenen kan en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder, want wij vertellen u meer over de verschillende opties en de voordelen die hieraan gekoppeld zijn.

De trommelzeef

Producten zo efficiënt mogelijk filteren vereist een machine van hoge kwaliteit. Daarbij moet deze voor diverse toepassingen bruikbaar zijn. Deze machine, ook wel bekend als een korfzeef, beschikt over een afgesloten ruimte met een roterend binnenwerk. Echter is dit niet wat het product efficiënt of bijzonder maakt. Wat namelijk uniek is, is dat deze op een axiaal afgesteld kan worden. Hierdoor verplaatst het product zich door de gehele machine voor het best haalbare resultaat. Dankzij deze werking is de trommelzeef vele malen efficiënter en daarbij komt dat alles beter gefilterd wordt!

Mogelijkheden

De trommelzeef en trilzeef zijn beiden efficiënte apparaten in het scheiden van producten. De trommel kan worden voorzien van zeefplaten of openingen welke op hun beurt afgesteld kunnen worden. Hierdoor kan er op diverse groottes gefilterd worden. Hiervoor zijn diverse afmetingen beschikbaar van de machine om u een gepaste oplossing te kunnen leveren.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een trommelzeef of wilt u liever een machine op maat laten maken in de machinefabriek? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!

Deel je artikel!

Share to Google Plus