De technologie op het gebied van poedercoaten veranderd snel. Leveranciers blijven zich door ontwikkelen om aan de hoogste standaard te voldoen. Is uw poedercabine nog van deze tijd, of kan hij wel een upgrade gebruiken? Is uw poedercabine bijvoorbeeld al op afstand te besturen en zijn de kleurwissels al snel genoeg of zit hier nog verbetering in?

Begint u te twijfelen of uw huidige poedercabine nog wel aan de huidige standaard voldoet? Lees snel verder wij vertellen graag meer over de laatste ontwikkelen en trends die de machine heeft doorgemaakt.

Sproeitunnel: design, functionaliteit, prestaties en uitvoeringen

Wij hebben twee soorten sproeitunnels in ons aanbod. Zo hebben wij een doorloopsproeitunnel en een kamersproeitunnel. Ze zijn ontworpen op de laatste ontwikkelen wat betreft chemie, technologie en betrouwbaarheid. Door onze doorontwikkelde prestaties is er een lager verbruik in water, maar ook in chemicaliën, elektra en gas. U hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de efficiency en kwaliteit van een perfecte laag over uw metalen. Al onze voorbehandelingsinstallaties zijn duurzaam ontwikkeld speciaal afgesteld op uw product voor een gewenste voorbehandeling. Wij bieden in eerste instantie een basis sproeitunnel aan. Maar deze is uit te bereiden met zorgvuldig samengestelde opties. Al onze machines komen met een goed ontwikkeld touchscreen met een overzichtelijk PLC-menu. Als u een goede internetverbinding heeft is assistentie op afstand geen enkel probleem. Daarnaast heeft de machine een handige start stop functie om uw proces zo egaal mogelijk te laten verlopen.

Kom in contact

Wilt u na het lezen van dit artikelmeer weten over de mogelijkheden van een nieuwe poedercabine? Op onze website leest u nog eens alles rustig door. Hier kunt u ook een afspraak inplannen om al uw wensen en behoeften te bespreken. Daarnaast kunt u ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus