Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan compressoren van verschillende capaciteiten. Een van de bekendste, al dan niet bekendste compressor uit de industrie is de BOGE Compressor. Of u nou op zoek bent naar een eenvoudig of juist complex systeem, wij garanderen u dat wij de juiste oplossing bieden. Wist u dat de BOGE compressor innovatief, energiezuinig en vooruitstrevend zijn?

Ik beloof u dat de compressor niet teleur zal stellen, onze compressoren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, en daardoor de vervulling van uw wensen en behoeften.

BOGE compressor onderdelen

Het is niet in alle gevallen zo dat u op zoek bent naar een hele compressor, het kan ook voorkomen dat u voor onderhoud of reparatie op zoek bent naar een onderdeel van de compressor. Ook dan zijn wij de ideale partner voor u. Wij hebben ruim 20.000 onderdelen op voorraad in ons magazijn. Door onze brede kennis voorkomen wij dat u productieverlies lijdt bij onvoorziene storingen.

Compressor onderhoud & service

Om zeker te zijn dat uw productie nooit stil komt te liggen is het verstandig om een onderhouds- en serviceabonnement af te sluiten. Jaarlijks lopen wij uw machine dan na op zoek naar storingen en defecten, voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen en wij blijven op deze manier grote reparaties voor. Ook weet u zeker dat uw productie nooit te lang stil komt te liggen want wij hebben een 24/7 storingsdienst. Bij calamiteiten leveren wij u een tijdelijke BOGE Compressor.

Contact

Wilt u meer lezen over het kopen of huren van een BOGE Compressor? Of heeft u juist alleen onderdelen nodig. Breng dan een bezoekje aan onze website, hier leest u alles nog eens rustig na en komt u in contact met een van onze medewerkers. Wij geven u graag vrijblijvend advies en antwoord op al uw vragen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus