Heeft u last van slippen, bonken en verhoogd brandstofverbruik? Dit komt doordat de automaatolie van uw auto vervuild is. Hierdoor raken oliekanalen en lamellen vervuild. Powerflush is de manier om uw automaatbak, stuurhuis, motorblok en airco systeem te reinigen en te spoelen.

 

Hoe wordt een Power Flush behandeling uitgevoerd?

Bij Powerflush behandeling wordt er een met een multifunctionele Powerflush spoelmachine vloeistof in combinatie met een hoogwaardig reinigingsmiddel door de auto- onderdelen gepompt. Door het gebruik van deze manier wordt al het verontreinigde en achtergebleven vuil uit het systeem weggespoeld. Het afvalwater wordt opgevangen en de alle olie is volledig ververst. Er blijft geen vuiltje achter in de auto en de auto rijdt weer als een zonnetje. Powerflush spoelt en reinigt jouw automaat effectief en voordelig!

Slijtage aan automaat versnellingsbakken

De praktijk wijst uit dat veel automaat versnellingsbakken op den duur slijtage gaan vertonen. U kunt dit merken door slippen, bonken, schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik en de auto kan zelf stoppen met verder rijden. Wanneer u deze klachten hoort en verder blijft rijden kan dit leiden tot veel schade binnen uw auto wat als gevolg heeft dat het dure reparaties worden.

 

Met een toekomstgerichte blik naar uw auto kijken

Het is verstandig om met een toekomstgerichte blik met uw auto om te gaan. Als u nog geen last heeft van de klachten die hierboven genoemd zijn, is het wel zinvol om een Powerflush reiniging uit te voeren omdat dit reparaties in de toekomst kan voorkomen.

 

Ga daarom verstandig met uw auto om en laat een Powerflush reiniging behandeling uitvoeren bij uw auto, zo bespaart u veel kosten nu en in de toekomst. En gaat u ook veiliger op weg, omdat u zo er minder kans heeft dat uw auto er op een gegeven moment mee stopt.

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus