In Den Haag kan je op diverse plekken leuk winkelen, maar wat zijn nou de leukste plekken en waar vind je welke winkels? Allereerst is er een winkelstraat met alle bekende namen, denk aan H&M, Mediamarkt, Primark en ga zo maar door. Wil jij liever de lokale winkeltjes bezoeken? Dan kan je beter naar zijstraten van de Torenstraat gaan. In de Torenstraat zelf vind je bijvoorbeeld jouw juwelier Den Haag of andere juweliers. In deze straat zitten alle dure merken zoals bijvoorbeeld Tommy Hilfiger of dus jouw Juwelier Den Haag.

Terrasjes na een dag winkelen
Op zoek naar een terrasje na een intensieve dag winkelen? Ook hier hebben wij een aantal aanbevelingen voor je op een rijtje gezet. Allereerst is Het Plein een leuk plein voor een korte of lange pauze tussen het winkelen door. Dit is een plein omringd met barretjes en in de zomer vind je hier dan ook alle terrasjes en kan je hier lekker in het zonnetje genieten. Een andere populaire plek voor een gezellig terrasje in de binnenstad van Den Haag is de Grote Markt. Dit is een net iets kleiner plein, maar net zo gezellig. Dit plein bevelen wij vooral aan wanneer je ’s avonds na het eten ergens wat gaat drinken, deze barretjes zijn allemaal net iets langer open dan die bij het Plein.

Terrasjes op Scheveningen
Ben jij in de zomer van plan om een dagje Den Haag te gaan doen? Dan is Scheveningen een leuke plek om naartoe te gaan. Hier vind je tal van strandtentjes waar je lekker van het zonnetje en van het strand kan genieten. Wanneer je in de avond wil komen, blijf dan vooral tot de zonsondergang hangen, die gaat in Scheveningen mooi in de zee onder, genieten geblazen! Wanneer ga jij naar Den Haag?

Deel je artikel!

Share to Google Plus