In het hart van Ede, de stad der bevrijding, liggen veel oergezellige restaurants.

Het dinerkaart van de restaurants, biedt een rijke keuze, in talloze heerlijke menu´s. Of je nu een tafel reserveert voor een zakendiner, of gezellig met vrienden uit eten gaat, in een restaurant Ede is het altijd gezellig.

Ook kinderen, kunnen in Ede hun hart ophalen. De restaurants bieden de kleintjes, een speciale kindermenukaart. Tevens wordt er vaak, een leuke kinderverassing, bij het menu geschonken.

In de zomermaanden, kun je bij een restaurant Ede, gezellig op het terras vertoeven, onder het genot, van een hapje en een drankje. Heerlijk om even uit te blazen, na een dagje winkelen. Het kelnerpersoneel, staat altijd graag voor hun klanten klaar.

In het aspergeseizoen, worden vaak verschillende gerechten met asperges geserveerd. Voor de kleinere eters biedt het restaurant smulhapjes aan.

Tevens, bieden de restaurants de mogelijkheid, diverse arrangementen te organiseren voor een jubileum, bruiloft en promotie. De mogelijkheden lopen uiteen: Diner, borrel, high tea of een luch. Een zeer attractieve locatie, voor een onvergetelijke avond.

De tapas restaurants in Ede bieden kleine gerechtjes aan. Leuke, kleine internationale hapjes, die ideaal zijn voor proeverijen. De locatie is kleurrijk en modern.
Tevens bieden sommige restaurants in Ede, van dinsdag, tot en met donderdag, studentenmenu´s aan.

Deel je artikel!

Share to Google Plus