De overheerlijke gerechten van een luxe restaurant, maar dan aan uw eigen keukentafel in uw eigen huis. Hoe fijn klinken die woorden? Ziet u altijd op tegen de vrijdag avond omdat u geen zin heeft om te koken zo net voor het weekend. Heel de week heeft u hard gewerkt, dan verdient u het toch om even lekker te genieten van de heerlijkste culinaire gerechten. Een nadeel is vaak dat u dan de deur uit moet om naar een overvol restaurant te gaan. Dit is vanaf nu niet meer nodig! Bij restaurant de Burgemeester komen wij bij u thuis culinair koken. Thuis dineren was nog nooit zo lekker!

Iets te vieren met gasten?

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren en heeft u zin om dit met uw gasten op een speciale manier te vieren? Een restaurant is vaak onpersoonlijk en rumoerig waardoor de juiste sfeer niet behaald wordt. Ook kan het lastig zijn om elkaar te verstaan omdat andere gasten luidkeels hun gesprekken voeren. Laat dan een kok van Restaurant de Burgemeester bij u thuis de lekkerste gerechten bereiden. U bent de baas en bepaalt van te voren welke ingrediënten en uit welke keuken er gekookt gaat worden. De chef kok stelt op basis van uw wensen een verrassingsmenu voor u en uw gasten op. Als dat niet genieten wordt!

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Thuis dineren? Neem dan vrijblijvend contact met restaurant de Burgemeester op. Telefonisch of per mail kunnen de mogelijkheden met u besproken worden.

Deel je artikel!

Share to Google Plus