Tissot

Bij Juwelier Van Willegen zijn we official dealer van het prachtige horlogemerk Tissot. Dit betekent dat we een groot assortiment in huis hebben omtrent deze horloges; we hebben veel verschillende collecties van Tissot in huis die allemaal hun eigen kenmerken en voordelen hebben. Tissot is een prachtig horlogemerk dat al sinds 1853 bekend staat om haar vooruitstrevende en hypermoderne technieken. Een fantastisch voorbeeld hiervan is de Touch Collection: de horloges van deze collectie beschikken over een touchpanel en kunnen worden ingezet als onder andere barometer, altimeter en thermometer. Ook beschikken ze over een kompas. Kijk snel in onze webshop als u meer wilt weten over deze multifunctionele horloges, of neem contact met ons op!

 

Wat hebben we bij Juwelier Van Willegen in huis?

Zoals we al zeiden, zijn we official dealer van Tissot. Daarom hebben we ook een groot aanbod op het gebied van deze mooie horloges. Een aantal voorbeelden van collecties van Tissot die we in huis hebben zijn:

 

  • Touch Collection
  • T Sport
  • T Lady
  • T Classic
  • Heritage Collection

 

Deze collecties verschillen veel van elkaar en dienen stuk voor stuk hun eigen functies. In onze webshop kunt u alle informatie omtrent deze collecties bekijken, alsmede alle horloges van deze collecties die we bij Juwelier Van Willegen in huis hebben. Ook vindt u alle details en specificaties van alle horloges in onze webshop. Zo kunt u goed beoordelen welk horloge voor u en uw wensen geschikt is!

 

Een zeer speciale collectie van Tissot is de Heritage Collection. Deze collectie bestaat uit horloges met een speciale betekenis die opnieuw op de markt zijn gebracht. Deze horloges vertellen stuk voor stuk hun eigen, unieke verhaal.

 

Heeft u interesse in een horloge van Tissot, of wilt u misschien meer weten? Kijk dan snel op onze website, of neem contact met ons op.

Deel je artikel!

Share to Google Plus