Wanneer het om stoere laarzen gaat, heeft Dr Martens het goed voor elkaar. Deze schoenen zijn namelijk de meest populaire boots in de modewereld. Dat komt vooral door hun uitstraling. De laarzen zien er stoer en robuust uit, maar zijn ook prima te combineren met een jurkje. Je herkent deze laarzen aan hun hoge model. Ze komen tot net boven je enkels. Daarnaast hebben ze ook allemaal een dikke zool en een stevige ronde neus. Je kunt Dr Martens op een gewaagde manier dragen, maar ook gewoon stylen met een casual outfit.

De kwaliteit van Dr Martens

Wat is nou precies de reden dat zoveel mensen van Dr Martens schoenen houden? Dat komt niet alleen maar door hun uitstraling. De kwaliteit van deze schoenen is namelijk ook ontzettend goed. De laarzen worden gemaakt van stevig leer dat zeker tegen een stootje kan. Daarnaast Hebben ze een stevig stiksel rondom de zool. Deze zool is ook ontzettend robuust en heeft een duidelijk profiel. Je voeten worden dus ontzettend goed ondersteund en je hebt altijd voldoende grip dankzij deze schoenen. Zo is het zelfs geen probleem om een hele dag te wandelen in een paar stoere Dr Martens schoenen.

Dr Martens Pascal

Het <a href=”https://www.leferink-schoenen.nl/merken/dr-martens/Dr-Martens-Pascal/”>Dr Martens Pascal</a> model is het meest populaire design van het merk. De basis van deze schoen is eigenlijk altijd hetzelfde, aangezien het een stoere veterlaars is. Toch kan je alle kanten op wanneer je een Dr Martens Pascal wilt kopen. Deze laarzen worden namelijk in allerlei verschillende kleuren gemaakt. Je kunt voor subtiele zwarte of bruine exemplaren gaan, maar ook een felle kleur uitzoeken. Vind je het leuk om printjes te verwerken in je dagelijkse outfits? Dan moet je een paar Dr Martens Pascal schoenen uitzoeken met een opvallende print en vrolijke kleuren.

Deel je artikel!

Share to Google Plus