Het nieuwe jaar starten we allemaal met goede voornemens. Minder alcohol drinken, letten op wat je eet en sporten staan vaak bovenaan het lijstje. Ben jij ook van plan om dit jaar sportief van start te gaan? Dan is personal training misschien wel iets voor jou!

Samen met de personal trainer ga je aan de slag, je stelt doelen op en aan de hand hiervan zal de personal trainer jou begeleiden bij elke stap. Je gaat niet alleen aan de slag met sporten, maar er wordt ook gekeken naar je voeding en de verandering naar een positieve mind set. Doordat je 1 op 1 contact hebt of in een klein gezelschap wordt het sport schema helemaal naar jou en je behoeftes aangepast. We berekenen hoeveel rust je nodig hebt en wat het beste eetschema is.

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan met een personal trainer? Een trainer motiveert, inspireert en zorgt voor een consistent schema.

De stap naar een personal trainer

Een personal trainer is allang niet meer alleen voor beroemdheden of rijke mensen! Hij is bereikbaarder dan je denkt! Veel vrouwen zijn gemotiveerd om te gaan sporten, ze hebben als doel om af te vallen of willen graag sterker worden maar weten niet zo goed waar ze moeten beginnen. De personal trainer neemt alle tijd om samen te kijken naar waar jouw krachten liggen en welke vorm van sporten het beste bij jou past. Ben je onzeker over je benen? De personal trainer zal hier dan meer focus op leggen.

Voordelen

Sporten met een personal trainer gaat niet alleen om conditie opbouwen of afvallen. Je wordt sterker en krijgt meer zelfvertrouwen, hierdoor kom je positiever in het leven te staan. Je kunt ervoor kiezen om 1 op 1 begeleid te worden of in een groep van maximaal drie vrouwen, het voordeel hiervan is dat je elkaar kunt stimuleren en motiveren net dat stapje extra te zetten.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training in een inspirerende omgeving? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even om te informeren naar de mogelijkheden!

Deel je artikel!

Share to Google Plus