Plastic borden, de held van elke eet gelegenheid buitenshuis

Bij het organiseren van een bbq heeft natuurlijk niemand zin om alle borden af te gaan wassen. Laat staan het feit dat er altijd wel borden kapot gaan. je moet er al helemaal niet aan denken om de giga stapel afwas weg te werken samen met ook de hoeveelheid werk die je nog aan de bbq hebt.

Naast natuurlijk de bbq zijn de plastic borden ook erg handig voor bijvoorbeeld een picknic. Je kan dan gewoon naar een park gaan met het eten en een paar borden (nemen ook bijna geen ruimte in beslag). Je gaat dan lekker in het park zitten en je kan je eten dan gewoon kwijt op je bord. Zo hoef je het dus niet op een kleed of iets dergelijks leggen. Hierdoor komt er dus geen vuil in het eten en blijft het goed. Het voordeel is dan ook dat je de borden gelijk weg kunt gooien wanneer je naar huis gaat.

Daarbij komt ook dat wanneer je het ook maar gebruikt, wanneer je bord vies is geworden je het gewoon weg kunt gooien en vervolgens een nieuw bord kunt pakken zonder eerst schoon te hoeven maken.

Het volgende voordeel is dan dus ook dat het geen afwas op levert. Zo hoef je na een bbq, picknic of zelfs op vakantie geen afwas te doen wanneer je plastic borden gebruikt. Een en al gemak dus.

Je kunt dus altijd plastic borden gebruiken. Ook wordt je er niet op beoordeeld door andere mensen omdat zij ook de gemakken van de plastic borden inzien.

Plastic borden zijn ook overal verkrijgbaar tegen een lage prijs. Zo kan je bijvoorbeeld in de supermarkt al vrij grote verpakkingen kopen waarmee je gelijk al twintig plastic borden hebt. Dit zorgt er voor dat er geen drempels zijn om geen plastic borden te kopen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus