Benieuwd wat er allemaal te doen is in de stad Utrecht? Lees dan vooral nog even verder, want ik ga hier een hoop geheimen vertellen over de stad. Iedereen weet dat Utrecht helemaal in het teken staat van de studenten. Daarom wordt het ook wel dé studentenstad van Nederland genoemd. Daarom zijn er een hoop uitgaansgelegenheden in de stad en kan je er voortreffelijk eten bij verschillende restaurants. Ook hier heb je een heel divers aanbod aan soorten restaurants. Je vindt er de Chinese restaurants, de ketens zoals Loetje, maar daarnaast zijn er ook pittoreske restaurants of een heerlijk steakhouse. Je hoort het dus al er is voldoende eten om er dagen door te komen. Maar wat is er nu echt te doen in Utrecht? Je kunt in Utrecht bowlenzoals het nergens anders kan!

 

Bowlen

In Utrecht bowlenis waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je een stad gaat bezoeken. Maar er is een bepaalde bowlingbaan die je absoluut niet mag missen wanneer je naar deze stad toe gaat. De baan staat helemaal in het teken van de stad en daarnaast kan je er een leuke tijd beleven. Ook kun je er natuurlijk genieten van het heerlijke eten en drinken wat zij hier serveren. Wanneer je in Utrecht gaat bowlen is het verstandig om van tevoren op te zoeken of er voldoende parkeergelegenheden zijn. De stad is natuurlijk compact en heeft niet zeeën van ruimte. Ook raad ik het aan om van tevoren te reserveren omdat het er erg druk kan zijn.

 

Shoppen

Naast het bowlen, kan je ook heel uitgebreid shoppen in de winkelstraten van de stad. Je vindt hier ook weer alle bekende merken en winkels, maar ook particulieren hebben veel winkels overgenomen in de winkelstraten. Je vindt er veel verschillende soorten kleren. Van merkkleding tot en met handgemaakte kleding.

Deel je artikel!

Share to Google Plus