Veel mensen vinden het erg belangrijk om de perfecte trouwring uit te zoeken. Dit is ook niet gek, want u draagt uw trouwring de rest van uw leven. Het is dus niet slim om op een trouwring te besparen en voor een trouwring te kiezen die u eigenlijk niet wilt. Een korting is echter altijd meegenomen. In dit stukje geef ik u een aantal tips om een leuke korting te bedingen.

Zoals ik al zei moet u zich bij het uitzoeken van een trouwring niet uitsluitend door de prijs laten leiden. Hier krijgt u later wellicht spijt van en dit zou zonde zijn. Naar mijn mening zou je niet eens een trouwring moeten willen aanschaffen als u er geen geld aan wilt besteden.

Er zijn een aantal manieren om korting op uw trouwring te kunnen krijgen. Zo zijn er een aantal juweliers die door hun grote afzet een forse korting kunnen geven. Deze kortingen houden vaak in dat u de herenring gratis is. De herenring is meestal de goedkopere ring, maar toch is dit een flinke besparing. Ook kunt u zelf de stoute schoenen aantrekken en proberen wat van de uiteindelijk prijs af te snoepen. Gouden trouwringen zullen altijd kostbaar blijven. De prijs van trouwringen wordt hier grotendeels door bepaalt. Juweliers en edelsmeden kopen dit goud voor een prijs die door de goudkoers wordt gedicteerd. Hier is dus vrij weinig vanaf te snoepen. Wel kunt u bijvoorbeeld onderhandelen over een gratis gravure of een andere bewerking. Het kan ook lonend zijn om oude collecties te bekijken. Deze trouwring zijn vaak in de aanbieding. Deze betaalbare trouwringen zijn van hoge kwaliteit, maar niet meer van de nieuwe collectie. Toch kan het zomaar zo zijn dat hier de trouwring van uw dromen tussen zit.

Het is op een aantal manieren zeker mogelijk om een korting te bedingen. Nee heb je, ja kun je krijgen zeg ik altijd maar. Juweliers en edelsmeden maken een hoop winst dus als u twee kostbare trouwringen koopt, kan er best wat van de verkoopprijs af.

Deel je artikel!

Share to Google Plus