Wil jij samen met je vrienden eens een activiteit doen met wat meer spanning of uitdaging? Een activiteit die jullie nog niet veel hebben gedaan of juist een activiteit die jullie meer samenbrengt dan ooit tevoren? Dan zal je met de escape room in omgeving Utrechtzeker niet aan het verkeerde adres zitten. Onze escape room bestaat uit een postkantoor. In dit postkantoor werken er een aantal mensen, waaronder Jon. Jon is momenteel vermist en als laatste gezien op zijn werk. Familie en vrienden van hem zijn bezorgd en hopen dat hij snel weer naar huis komt.

 

Wat is de bedoeling?

Het is aan jullie de taak om na te gaan wat er met hem is gebeurd en hem weer veilig bij zijn familie te brengen. Je zal hiervoor veel en goed moeten samenwerken met de mensen in de kamer. Daarnaast zullen jullie nagaan wat er met hem is gebeurd aan de hand van een aantal puzzels. Deze puzzels dien je op te lossen binnen een limiet van een uur.

 

Arrangementen

Wanneer je deze uitdaging bij de escape room in omgeving Utrechtaan wilt gaan, kan dat natuurlijk niet op een lege maag. Hiervoor hebben wij een aantal arrangementen, waarbij je goedkoop en lekker kunt genieten van een maaltijd voordat de strijd begint. Zo kun je onder andere gezellig met zijn alle steengrillen aan je eigen tafel. Je kan kiezen uit twee verschillende soorten eten. Wij bieden aan het vlees en de vis schotel. Je kan dan zelf de stukken vlees of vis gaan grillen aan je eigen tafel. Daarnaast is het drinken onbeperkt en kun je zelf gaan halen aan de bar.

 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden bij onze escape room in omgeving Utrecht? Neem dan even contact op met ons. Wij zullen je uitgebreid vertellen en informatie opsturen over de verschillende mogelijkheden.

Deel je artikel!

Share to Google Plus