Bowlen is een van de meest populaire activiteiten in het land. Bowlen kan namelijk met veel of met weinig mensen, maar ook met diverse mensen. Wanneer jij graag met je vrienden, familie, sportmaatjes of wie dan ook wat wilt gaan doen. Dan kan onze bowlingbaan in Utrecht de uitkomst voor jullie betekenen. Wij hebben vele verschillende arrangementen die waarschijnlijk wel bij jou en je groep passen. Zo hebben wij het late night bowlen. Dit is speciaal bedoeld voor de jongeren. Het is namelijk bowlen onder het genot van een drankje, maar ook met partylampen, een dj en natuurlijk met rook. Wil jij en je vrienden eens zelf zien wat er allemaal is te beleven bij de bowlingbaan in Utrecht? Reserveer dan snel een baan en kom zelf zien hoe gezellig het is.

 

 

Pannenkoeken

Binnenkort een jarige? Kom gezellig een daagje bowlen met de kinderen en maak er een kinderfeestje van! Bij ons kunnen de kinderen genieten van het pannenkoeken arrangement. Dit arrangement is inclusief een uurtje bowlen en daarna kunnen jullie genieten van een overheerlijk pannenkoekenbuffet. De pannenkoeken kunnen onbeperkt gegeten worden en kunnen belegd worden met van alles en nog wat. Daarnaast kost het nog geen 15 euro per persoon. De pannenkoeken zijn te verkrijgen met spek, kaas, stroop, poedersuiker, ananas en nog veel meer. Kinderen kunnen helemaal uit hun plaat gaan en hebben de meeste schik van hun leven tijdens dit arrangement.

 

 

Escape room

Naast de bowlingbaan in Utrechthebben wij ook nog een escape room ter beschikking voor feesten en partijen, maar ook voor een gezellige activiteit met zijn alle. Ook hierbij hebben wij vele arrangementen waarvan gebruik gemaakt kan worden. Denk hierbij aan een steengrill arrangement. Maar ook hier hebben wij ons beruchte pannenkoeken arrangement voor de kleineren onder ons. Ben je benieuwd naar alle arrangementen? Bekijk dan nu de website voor de actuele informatie.

Deel je artikel!

Share to Google Plus