Iedereen heeft het woord swingen vast wel eens eerder gehoord. Swingen heeft meerdere betekenissen. Je hebt swingen, in de zin van dansen. In dit artikel gaat het over swingen in de zin van partnerruil.

Partnerruil
Swingen houdt in dat je van partner wisselt. Dit komt beter naar voren in het woord partnerruil. Met elkaars partners bedrijf je de liefde of heb je ander intiem contact. Dit kan plaatsvinden terwijl je huidige partner gewoon in de buurt is, of wellicht terwijl hij of zij in een andere ruimte is. Over het algemeen heerst er nog een bepaalde taboe op dit onderwerp. Men vindt het moeilijk om uit te komen voor het feit dat er geswingd wordt. Toch zijn er meerdere mensen die de behoefte voelen aan partnerruil te doen.

Leuk contact
Wanneer u eenmaal in contact komt met mensen die hier ook aan doen, zal u merken dat het niet eens zo gek is. Er zijn zelfs speciale plekken waar u heen kan gaan om te swingen. Bij zo een club staat gezelligheid hoog in het vaandel. Genieten van elkaar kan op meerdere manieren en seks is geen plicht of must maar is een toevoeging aan het leuke contact dat je op kan doen tijdens een swingavond. Swingclubs vinden het belangrijk om een bepaalde vrijblijvendheid uit te dragen. Kijk voor meer informatie over parenclubs eens hier.
Wanneer je denkt aan swingen is het belangrijk dat je dit goed met je partner bespreekt. Het kan zijn dat je partner absoluut niet zit te wachten op partnerruil en meer dan genoeg heeft aan jou. In dat geval zal jaloezie een grote rol spelen.

Negatieve beeldvorming
Er heerst een negatieve beeldvorming rond het swingen, daarom kan het zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt. Mensen die swingen zijn niet seksverslaafd en het wil ook niet zeggen dat ze geen voldaan gevoel krijgen van hun partner. Het is voor swingers eerder een aanvulling op het intieme leven dat zij al hebben samen. Deze intimiteit wordt naar een hoger level getild door aan partnerruil te doen.

Heb je interesse om een keer swingen uit te proberen? Kijk dan eens op Exoticadating.nl.

Deel je artikel!

Share to Google Plus