Er zijn verschillende soorten trouwjurken, maar welk model past jou? Je wilt er natuurlijk oogverblindend uitzien op jouw trouwdag. Zo’n mooie dag maak je natuurlijk niet vaak mee, een mooie jurk is dan wel op zijn plaats! Maar de grote vraag is: wat vind jij mooi? Het gaat natuurlijk grotendeels over smaak en wat voor soort postuur jij hebt. Voor ieder lichaam bestaat een perfecte trouwjurk. Zo zijn er modellen als A-lijn, prinses of fishtail ren empire. In deze blog ga ik je meer vertellen over deze verschillende soorten modellen. Lees je mee?

A-lijn trouwjurk: voor ieder postuur

De naam zegt het misschien al, de trouwjurk lijkt op de ‘A’. Deze jurk past perfect bij elk lichaamstype. Ben je heel slank of misschien iets voller? Dat maakt bij een A-lijn jurk niks uit. Deze jurk laat je figuur mooi naar voren komen. Bij de iets vollere mensen camoufleert het de heupen en de brede schouders. De A-lijn jurk zorgt dat het in de taille strak is en vervolgens wijder uitloopt, zo benadrukt deze jurk het slankste punt.

Altijd een sexy met een fishtail trouwjurk

Fishtail wordt vaak gezien als een sexyjurk, dat is het ook zeker. Toch twijfelen mensen over een fishtail trouwjurk. Waarom? Vrouwen zeggen meestal dat hun heupen te stevig zijn. Als je iets bredere heupen hebt en slanke taille dan valt dit model juist mooier bij je lichaam! Het zandloper effect wordt hierdoor gecreëerd. Sexy toch? Gewoon proberen dus!

Prinsessen look?

WIl je er als een ‘echte’ prinses bijlopen tijdens je bruiloft? Dan kan een prinsessenjurk natuurlijk niet uitblijven! Een prinsessenjurk sluit goed aan bij je figuur en loopt vervolgens wijd uit. De volle rok van de jurk valt hierdoor goed op! Stiekem wil iedereen wel een prinses zijn op zo’n speciale dag. Jij ook?

Het rechte model

Het klinkt misschien niet zo heel spannend, maar een rechte model kan juist heel mooi staan. Hier wordt voornamelijk voor gekozen wanneer de bruid hun taille of heupen niet willen accentueren. De jurk laat op een subtiele manier je lichaamsrondingen naar voren komen. Dus ben je op zoek naar een jurk waar niet op de heupen en taille geaccentueerd wordt, dan is dit een goede keuze!

Empire trouwjurk

Het klinkt misschien een beetje mysterieus, maar dat is deze jurk niet! Je ziet deze jurk vaak als je op het strand gaat trouwen. Het bovenlijfje van de jurk is kort en het loopt uit tot aan de grond. Met deze jurk lijk je ook wat langer.

Trompet trouwjurk?

De trompetjurk verklapt het natuurlijk al, het is een vorm van een trompet. Als dat niet feestelijk is, dan weet ik het ook niet meer! Het is vergelijkbaar met de fishtail trouwjurk. Het verschil is dat deze jurk al uitloopt boven de knie op het dijbeen. Dit wordt vaak gekozen als je als bruid er sexy bij wilt lopen door het mooie silhouet. De heupen en de billen worden hier minder geaccentueerd. Met dit model lijk je ook langer als dat van fishtail model.

Begint bij jou de kriebels al te komen om een trouwjurk te kopen voor jouw bruiloft? Neem dan bijvoorbeeld een bezoekje aan The New Bride, zij bieden verschillende soorten jurken aan en wie weet zit jouw droomjurk daar wel tussen!

Deel je artikel!

Share to Google Plus