Met een mooi klokje om de polsen weet u altijd welke tijd het is. Nog beter is het als uw horloge door chronometer gecertificeerd is en dus een zeer precies uurwerk bevat. De precisie van het uurwerk maakt immers een functioneel en kwalitatief onderscheid met andere horloges. Horloges die zich hierop onderscheiden zijn onder andere de Breitling horloges. Dit merk staat voor de kwaliteit die zij produceren en hechten hoge waarde aan de precisie van het uurwerk. Dat is precies wat het merk uniek maakt in haar segment en ervoor zorgt dat de horlogeproducent al sinds 1884 bestaansrecht verdient heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een horloge van top kwaliteit, zoals een Breitling? Lees dan snel verder want hier komt u meer te weten over de verschillende collecties en mogelijkheden. Direct bestellen? Klik dan op een van de linkjes in de tekst!

Breitling

Wat het horlogemerk betreft is het belangrijk om een stukje achtergrond informatie te hebben. Te weten waar zij vandaan komen en wat hun standpunt is op het gebied van kwaliteit. Zeggen dat je kwaliteit verkoopt gaat immers niet op in het hoger horlogesegment. Breitling heeft namelijk zijn eigen plaats ingenomen onder de horlogemerken. Het Zwitserse merk verdient haar plek bij de exclusieve vesting van technische horloges.

De reden waarom Breitling de focus heeft bij kwaliteit, precies en dus chronografen is omdat zij een luchtvaartvennoot zijn. Vroeger ontwikkelde zij hun horloges specifiek voor de luchtvaart, een gebied waar de betrouwbaarheid en precisie een cruciale rol spelen. Ingericht op intensief gebruik en dus een stoer en robuust horloge.

Collectie

De collecties van Breitling bestaan volledig uit horloges met de focus op de luchtvaart. Dit is goed terug te zien in de ontwerpen, de urenindelingen, namen en de precisie van de uurwerken. Zo zijn er ook horloges beschikbaar met een 24-uurs uurwerk met een compleet andere indeling.

Uw chronograaf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw persoonlijke Breitling met chronograaf certificaat? Lees, kijk en bestel snel in de webshop of kom gerust in de winkel langs voor uitgebreid advies!

Deel je artikel!

Share to Google Plus