Wil je weer eens gezellig ouderwets een potje gaan bowlen met wat vrienden? Kom dan bowlen in Utrechtbij onze gloednieuwe bowlingbaan. Wij hebben 12 bowlingbanen geschikt voor iedere bowler. Daarnaast hebben wij ook nog eens een viertal aantal banen die helemaal in het thema van de jungle staan. Dit is natuurlijk helemaal leuk voor de kleintjes onder ons. Moet je binnenkort een kinderfeestje organiseren en je wilt een leuk, maar ook origineel partijtje? Reserveer dan een van deze jungle banen. De kinderen zullen het geweldig vinden en zullen er ook de tijd van hun leven beleven. Daarnaast zijn er veel arrangementen die gecombineerd kunnen worden met de jungle banen. En natuurlijk ontvangt de jarige een klein cadeautje van ons.

 

Een feest tijdens het bowlen

Ook kun je disco bowlen in Utrechtbij ons op de bowlingbaan. Samen met de dj die wij inhuren zal het een groot feest zijn tijdens deze uren. Maar dat niet alleen. Er zullen ook partylampen en lasers aanwezig zijn tijdens de disco uurtjes. Wil jij graag komen bowlen in de welberuchte disco? Reserveer dan van tevoren een baan en ervaar een onvergetelijke avond. Er wordt tot laat in de uurtjes doorgefeest. Daarnaast zijn er ook lekkere hapjes te verkrijgen. Geniet van de bitterballen, patatjes en al het andere lekkers wat te verkrijgen is tijdens deze avond.

 

Wat zijn de mogelijkheden

Heb je een groot feest om te organiseren of wil je gewoon met wat vrienden een leuke avond beleven? Bekijk dan op onze website de mogelijkheden. Wij kunnen namelijk een hoop voor jou en je gezelschap betekenen. Maar een ding is zeker en dat is dat je gaat bowlen in Utrecht en een onvergetelijke tijd ga beleven. Natuurlijk hebben wij ook een veelzijdig aanbod op het gebied van arrangementen. Ook hiervoor kun je terecht op de website of bij ons personeel.

Deel je artikel!

Share to Google Plus