Wist u dat we in Nederland echte bergen hebben? Dat waarschijnlijk wel. Maar de kans is dat u bij die gedachte meteen aan Overijssel dacht. De meeste mensen denken namelijk dat we alleen maar bergen hebben in Limburg. Niets is echter minder waar. Er ligt namelijk een vakantiepark in Twente pas naast een berg van een paar honderd meter hoog. En als je die een keer wilt gaan beklimmen of per fiets wilt gaan verkennen, dan kun je rustig een keer met zijn allen naar dit park komen.

Als u hoort van een bungalowpark met kinderen dan is de kans klein dat u meteen beelden voor u ziet van ouderen die met een elektrische fiets een rondje door de omgeving gaan maken. Bij ons is dit echter wel het geval. Want dat we een bungalowpark met kinderen zijn wil namelijk niet zeggen dat ouderen en jonge stellen niet welkom zijn op ons park.

Wij hebben namelijk een gemixt gezelschap aan gasten. Zo komen er dagelijks motorrijders die vanuit ons bungalowpark met kinderen lekkere toertochten willen gaan maken, maar ook jonge stellen die een paar romantische dagen met elkaar willen hebben. En dat kan ook voor u gaan gelden.

Helemaal tot rust komen in een vakantiepark in Twente

Wat uw reden voor een korte vakantie ook is, u zult bij ons helemaal tot rust komen. Dat kan in uw accommodatie, maar ook daarbuiten. In zwembad Twenhaarsveld bijvoorbeeld. Daar kunt u zich namelijk met alle gemak een hele dag vermaken, samen met uw kinderen. Want ook voor hun zal Twenhaarsveld een paradijs zijn. Er is namelijk niet alleen een groot zwembad, maar ook een grote ligweide, verschillende glijbanen en allerlei andere activiteiten. Niet voor niets gaan veel van onze gasten graag naar Twenhaarsveld op vakantie. Sluit u bij die groep aan en boek nu direct één van onze arrangementen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus