Als je je auto op Schiphol wilt gaan parkeren heb je waarschijnlijk diverse vragen. Is het parkeren van mijn auto op Schiphol wel veilig? Wat kost het parkeren precies? Hoe weet ik of een aanbieder betrouwbaar is? Dit en nog veel andere vragen zijn logische vragen, want je wilt natuurlijk wel je auto parkeren bij een betrouwbare aanbieder en tegelijkertijd niet te veel geld betalen.

We raden je eerst aan om te kijken op diverse vergelijkingssites. Kijk altijd op meerdere sites, zodat je een beter beeld krijgt van de daadwerkelijke tarieven. Zelf raden we www.schiphollangparkeren.eu aan. Dit is een betrouwbare site met actuele tarieven. Als je op de sites gaat kijken, zul je zien dat er vele aanbieders zijn. Kies er één uit die je aanspreekt.

Het is raadzaam om tijdig vooraf te reserveren. Dit heeft diverse voordelen. Ten eerste is het vaak goedkoper en daarnaast weet je zeker dat je een parkeerplek hebt. Als je het op het laatste moment doet heb je kans dat je alsnog met de taxi naar Schiphol moet, omdat dan alles is volgeboekt. Vaak is er altijd nog wel een plaatsje te vinden, maar wellicht betaal je dan onnodig veel geld en gedurende drukke periodes is het niet uit te sluiten dat alles vol is.

Er zijn een aantal punten waar je naar kunt kijken als je een aanbieder zoekt. Zo dient het parkeerterrein goed beveiligd te zijn. Sommige aanbieders hebben 24-uurs bewaking, terwijl er ook aanbieders zijn met slechts camerabewaking. Dit zijn voor sommige mensen essentiële verschillen. Sommige terreinen zijn omheind met hekwerk en sommige ook niet. Kijk hier naar als je een goed beveiligd terrein belangrijk vindt. Kies voor de zekerheid ook voor een aanbieder waar je niet je autosleutels hoeft in te leveren. Je hebt dan de zekerheid dat er niet gerommeld wordt met je auto of dat je auto verplaatst wordt.

Reviews
Om te weten welke parkeeraanbieder goed is, kun je het best reviews lezen. Als je een aanbieder tegenkomt met overwegend positieve reacties, dan kun je prima met zo’n aanbieder in zee gaan. Een enkele negatieve reactie hoeft niet zoveel te zeggen. Maar wees hier wel altijd alert op.

Deel je artikel!

Share to Google Plus