Heeft u wel eens gehoord van die mensen die op vakantie gingen naar Bungalowpark Salland? Nu verwacht u misschien een grapje in de trant van ‘die gingen niet’, maar zo afgezaagd zijn we echt niet. We proberen hier namelijk alleen maar te schetsen hoe leuk het is om vakantie in Twente te vieren. Want als u een keer in onze bungalow voor senioren op bezoek komt, dan weten we zeker dat u precies zult beleven wat we hieronder gaan beschrijven. En dat is niet mis, u zult niet verwachten dat dit in eigen land allemaal mogelijk is.

Tijdens een vakantie in Twente zult u namelijk hele andere dingen beleven dan in andere delen van ons land. Zo zult u genieten van de enorme gastvrijheid die de mensen hier van nature in zich lijken te hebben. Niet dat dit in andere delen van Nederland niet zo is, maar in ieder geval niet bij iedereen. En dat is hier wel zo. Denk er alleen maar eens over na dat er een park is waar speciaal een bungalow voor senioren is ingericht. Dat betekent dat de mensen hier zo met het welbehagen van anderen bezig zijn dat ze er alles voor in het werk stellen om ze optimaal te plezieren.

Op de fiets naar een bungalowpark in Salland

Nu denkt u misschien dat een park als deze alleen te bereiken is met de auto. Of dat het in ieder geval makkelijk is om de auto bij u te hebben. Nou, dat is hier helemaal niet zo. Houdt u er namelijk van om met de fiets op vakantie te gaan, dan is een vakantie in Twente een ideale oplossing. Het ligt namelijk op mooie afstand van uw woonplaats en ligt middenin een geibed met verschillende bezienswaardigheden. Zo ligt dit park zelfs in een driehoek van mooie natuurgebieden. Wacht dus niet langer en boek hier zo’n mooie bungalow voor senioren.

Deel je artikel!

Share to Google Plus