Heeft u altijd al willen weten hoe u uw medewerkers actief en fit houdt? Bent u ook benieuwd wat sport kan doen voor het werken in teamverband in samenwerking? Dan is het zeker een idee eens te kijken naar de mogelijkheden van een tennisbaan huren. Tennis is immers een teamsport waarbij je elkaar leert kennen en waardoor je actief blijft.

Er is daarvoor veel mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk bij Stichting Tennispark ‘Delftse Hout’, ook wel bekend als Tennis Delft, een tennisbaan huren! Daarnaast bieden zij erg veel leuke extra’s die het teamuitje leuker maken en bevorderen. Zo is het team gemakkelijker te motiveren hiervoor!

Een Tennisbaan huren in Delft

Tennis is een enorm goede training tool voor uw team. Zo wordt hierin het teamverband werk gestimuleerd en leren collega’s elkaar op een leuke manier kennen. Daarnaast is het ook een gemakkelijke manier om personeel fit en actief te houden. Dit reduceert de kans op ziekte en maakt mensen scherper op werk. Ook voor zakelijke relaties is het een goede manier om de band te versterker. U kunt het in zo’n geval dan ook als ijsbreker zien en de gemoedstoestand positief bevorderen tussen elkaar.

Stichting Tennispark ‘Delftse Hout’

Bij Tennis Delft vindt u maar liefst 20 tennisbanen. Dat zijn er erg veel, en dat is wel nodig ook. Zij garanderen immers graag altijd beschikbare banen om u altijd van dienst te kunnen zijn. Deze 20 banen zijn verdeeld onder binnen- en buitenbanen. Zo zijn er acht binnen te vinden en zijn er 12 gravel banen welke buiten zijn. U kunt dus altijd een tennisbaan huren wanneer u wilt!

Dit heeft ook als voordeel dat u in de winter niet buiten hoeft te tennissen als u dit wilt. Dan kunt u gemakkelijk een binnenbaan huren zodat u hierin niet gehinderd wordt. Deze banen zijn erg eenvoudig te reserveren op de website van Tennis Delft.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tennisbaan huren bij tennis Delft? Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website. Wilt u meer weten? Dan kunt u uiteraard ook altijd bellen, zij staan u graag te woord!

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus