Hebt u al een uitje geplant en heeft u alleen nog een touringcar Den Haag nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij halen u op de gewenste plek op. Of dit nu in Scheveningen is of in het centrum van Den Haag. Wij kunnen uw groep overal rondom de stad oppikken. Op ons kunt u altijd rekenen als het gaat over het oppikken van mensen. Onze cars worden regelmatig ingezet voor onder andere: personeelsuitjes, vakantiereizen, beursbezoeken, sportevenementen, concerten en schoolreisjes. Voor meer informatie over ons wagenpark en onze touringcars, kunt u altijd bij ons terecht. U kunt via onze site contact met ons opnemen.

Toepasbaarheid van touringcar Den Haag

Wanneer u enkel nog een touringcar Den Haag nodigt heeft voor uw dagje weg, kunt u ons altijd even bellen. Wij staan graag voor u klaar bij het halen en brengen van u en uw gasten naar een bestemming naar keuze. Wij hebben voor iedere doelgroep een touringcar beschikbaar. Zo hebben we voor oudere mensen en rolstoelgebruikers een touringcar die speciaal geschikt is voor deze groep mensen. In deze bus zit namelijk een lift. Daarbij kunnen de rolstoelgebruikers in hun eigen stoel blijven zitten in de bus zelf. Dit komt door de ruime opstelling van de bus. Ook hebben we voor mensen die langer weggaan een grote bus beschikbaar die ook meer bagageopslag heeft.

Verschillende reizen

Bij touringcar Den Haag kunt u terecht voor alle verschillende reizen. Zo organiseren we verschillende reizen waarvoor u zich persoonlijk op kan geven. hierin onderscheiden we individuele dagtochten, groepsdagtochten en meerdaagse reizen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus