Een dagje uit, wie houdt er nu niet van? Maar waarom zou je op het einde van jouw dagje uit al afscheid moeten nemen? Zelfs wanneer we er eigenlijk helemaal de tijd niet voor kunnen vinden, zouden we dat gevoel maximaal willen verlengen. Meer dan een dagje uit, noemen we dat dan. Maar wat is het nu net en waar kan je het zoal beleven?

Het ‘meer dan een dagje uit’-concept

Het ‘meer dan een dagje uit’-concept maximaliseert het gevoel van een dagje uit. Zo gaan we niet alleen een dagje uit, maar koppelen we er ook een overnachting aan vast. Het is ideaal voor zij die helemaal de tijd niet vinden om een weekend vrij te maken of slechts een enkele snipperdag kunnen vullen. Heel vaak beperkt men overigens ook de afstand en blijft men binnen de eigen grenzen, hoewel een kleine sprong over de grens zeker ook door de beugel kan.

Ideeën voor meer dan een dagje uit

Bij een dagje uit met overnachting zijn we steeds op zoek naar een nabije boeiende omgeving waar we ook kunnen verblijven. Idealiter is de belevenis ook nog eens uniek. Denk maar aan een introductiecursus golfsurfen, snowboarden in Terneuzen of een dagje met de Vespa rijden in Amersfoort. Ideaal voor een leuk dagje uit en er is vast een hip hotel in de buurt te vinden. ‘s Ochtends geniet je daar van een heerlijk ontbijt, om nadien de weg naar huis te vervolgen. Of toch nog even een korte uitstap naar het nabijgelegen winkelcentrum?

Uiteraard kan het ook veel ontspannender dan dat. Zo zit bijvoorbeeld de sauna met overnachting al enkele jaren in de lift. Ideaal voor een onbezorgde sauna-ervaring waar je ook na die natuurlijke reiniging meteen verder kan ontspannen. Uiteraard geniet je tussendoor van wat lekkers op restaurant en gaat de verwenkuur ‘s ochtends gewoon heerlijk verder!

Deel je artikel!

Share to Google Plus