Campers zijn de nieuwe caravans.

Waar in 2012 de verkopen van caravans terug liepen, schoten de cijfers van de verkopen van campers in de lucht. Dit is vermoedelijk de oorzaak van de crisis. Veel mensen die vaak op vliegvakantie gingen kiezen er voor om voor het zelfde geld vaker weg te kunnen. Uiteindelijk zijn ze goedkoper uit. Daarnaast zij er sowieso veel veranderingen omtrent de  recreatie branche. Je ziet het al op beurzen dat de bezoekersaantallen hard terug lopen. Toch blijkt dat de mensen die op vakantie gaan geen euro minder uitgeven. Deze mensen hebben hebben waarschijnlijk ook geen last van de crisis. Want dit blijkt nog steeds het overgrote deel van Nederland te wezen.

 

Waar gaan we op vakantie heen met de camper.

Voor campings in Nederland is het nu ook te hopen dat de vele nieuwe camper rijders vaker bij hen op bezoek komen. Zo trekken de campings ook weer meer omzet binnen. Wat een een reden kan wezen volgens een Bovag lid is dat een vakantie met campers natuurlijk een fantastische beleving is. Je blijft de ervaring van vrijheid en genot ervaren. Daarnaast zijn de laatste jaren de campers niet duurder geworden. Ook zijn er een aantal goedkopere merken op de markt gebracht als Corado campers.

 

Nadelen om te overdenken bij het aanschaffen van je mobile home.

Als je kijkt na de nadelen van een camper hebben moet je die overwegen bij de aanschaf. Als je je camper eenmaal hebt zul je moeten denken aan stalling. Daarnaast zijn campers duur in onderhoud net als je auto. Verder zit je vast aan belastingen en verzekeringen. Dit zijn zaken waar je niet onder uit komt. Het hoeft ook geen groot probleem te wezen als je het maar voor ogen hebt dat deze zaken mee spelen. Al met al zijn de nadelen weg te strepen bij het plezier dat je van je camper zult hebben.

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus