Bellen achter het stuur is een behoorlijk gevaarlijke activiteit. Niet alleen verlies je op die manier heel wat concentratie, maar bovendien heb je ook meer één hand vrij om mee te rijden. Het is dan ook maar niet meer dan logisch dat er meer en meer politiecontroles komen op bellen in de auto. Niet alleen komen er meer controles, maar de politie is de laatste tijd ook veel harder aan het letten op dit vergrijp. Gelukkig bestaat er een perfect legale oplossing voor wie voor zijn job of om andere reden altijd bereikbaar moet zijn: een telefoonhouder voor de auto.

De voordelen van een telefoonhouder in de auto

Een telefoonhouder in de auto betekent zoveel als een houder waarin je jouw smartphone kunt leggen. Op die manier kan je niet alleen handsfree bellen, maar zie je ook meldingen binnen lopen en kan je bijvoorbeeld jouw gps perfect voor je zien zonder jouw handen te moeten gebruiken. Het is een apparaat dat je in staat stelt om die levensbelangrijke telefoontjes aan te nemen zonder jouw veiligheid in gevaar te brengen. Bovendien slaag je probleemloos voor die politiecontroles! Een goede telefoonhouder heeft een stevige grip en is geschikt voor diverse modellen smartphones.

Tegen een stootje kunnen

Een auto is een toestel dat af en toe wel eens zware schokken te verwerken krijgt. Het spreekt dan ook voor zich dat het belangrijk is dat jouw telefoonhouder een stevige grip heeft. Afhankelijk van het exacte model smartphone dat je hebt valt een andere houder aan te raden. Daarnaast moet je ook kijken naar hoe gemakkelijk en vlot de montage verloopt. Een goede houder kan je installeren in jouw auto waar jij dat wilt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde bevestigingsmethode? Dan kan je kiezen uit schroeven, zuignappen, stangmontage, stoelmontage en ga zo maar door.

Deel je artikel!

Share to Google Plus