Iedereen heeft het wel meegekregen dat de nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 plus een aantal weken geleden gereleased is. Het toestel is slanker, sneller en vooral groter. De verschillende extra functies zijn nu doorgevoerd in de iPhone 6 en de iPhone 6 plus waaronder de nieuwe functie “gezondheid”. Er zijn vele meningen over de nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 plus, sommige gebruikers vinden het toestel te groot waardoor ze niet meer bij de bovenkant van het toestel kunnen en de sluitknop van de iPhone zit nu aan de zijkant wat voor veel mensen als irritant wordt gezien.

iPhone 6 USB kabel niet veranderd:

De iPhone 6 usb kabel is niet veranderd ten opzichte van de vorige lightning usb kabel. Er zouden speculaties zijn dat Apple de nieuwe iPhone 6 usb kabel een tweezijde USB aansluiting zou geven waardoor de iPhone 6 USB kabel op alle manier in te pluggen is. Dit is helaas niet doorgevoerd door Apple en we moeten het blijven doen met een eenzijde iPhone 6 usb kabel die voorzien is van een 8 pin lightning aansluiting.

Er is voor de rest niets veranderd op de iPhone accessoires van de iPhone 6. De EarPods zijn nog steeds hetzelfde gebleven en ook de iPhone 6 oplader is nog steeds de 5V – 1 Ampére oplader zoals we die al lange tijd gebruiken. De iPhone 6 usb kabel is dus eigenlijk een iPhone lightning usb kabel die voor ieder lightning toestel gebruikt kan worden. Apple heeft tijdens de iPhone 5 release de lightning kabel geïntroduceerd, deze kabel schijnt niet heel erg stevig te zijn en er zijn vele klachten om. De iPhone usb kabel zou te slap zijn en snel afbreken, dit is echter na de iPhone 6 release niet verbeterd.  Of er in de toekomst nog een wijziging komt in de usb kabel of de manier van het opladen van de iPhone is nog niet duidelijk.

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus