Veel mensen willen graag met de nieuwste smartphone lopen, maar beseffen al gauw dat het enorm duur is.

Een los toestel kost dan ook al gauw enkele honderden euro’s en men zit ook nog eens vaak aan een abonnement van 2 jaar. De maandelijks kosten lopen heel erg hoog op en na 2 jaar is het toestel dan ook bijna niets meer waard om er nog een hoge prijs voor te kunnen krijgen.

Daarom kopen mensen vaak een iphone 5 clone die het uiterlijk van een iphone 5 heeft maar in feite op android besturing draait, men zit nergens aan vast en kan er bijna net zoveel meet als de echte iphone 5.

ideaal voor mensen met een kleine budget en toch met een dure telefoon willen rondlopen.

Je kan de iphone 5 kloon al kopen bij www.smartphonesclones.nl voor slechts €230, dat is zeer goed prijs en de kwaliteit is ook zeer goed.

Een samsung galaxy S4 clone is daar ook verkrijgbaar voor €240. Als je zoekt op internet zul je zien dat dit altijd de voordeligste online winkel is waar jij terecht kunt voor clonen. Niets voor niet hebben vele klanten hier hun telefoon besteld.

Het is zeker de moeite waard op zo een toestel te kopen,

aangezien je er zeker niet de hoofd prijs er voor betaald en ook nog eens de nieuwste smartphone bezit van degelijke goede kwaliteit.

Het begint een trend te worden dat vele mensen op zoek gaan naar een iPhone 5 of een andere kloon, en terecht want de crisis heerst en men moet overal op besparen.

 

 

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus