Op 27 april 2013 zal Samsung de Galaxy S4 officieel in de verkoop brengen in Nederland. De Galaxy S4 is zeer geschikt voor mobiel internet door het grote haarscherpe scherm. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung wordt al een tijdje verwacht en zit daarnaast boordevol nieuwe features.

Multiwindow

Zo beschikt de Galaxy S4 over de Multiwindow waarmee je twee applicaties tegelijk kunt tonen op het scherm. Overigens is deze techniek ook te vinden op de Note 2 en de Samsung Galaxy S4.

Smart Stay

Daarnaast beschikt de Galaxy S4, net als de Galaxy S3, over Smart Stay. Hiermee blijft het scherm actief zolang je ernaar kijkt. Zo voorkom je dat het scherm uitgaat als je een lange tekst leest.

Smart Rotation

Op een goede smartphone mag deze feature niet ontbreken. Met deze feature kun je het scherm laten roteren als je de Galaxy S4 horizontaal houdt.

Page Buddy

Deze feature geeft je een extra pagina op je startscherm met apps die contextgebonden zijn. Bijvoorbeeld als je een koptelefoon inplugt krijg je een lijst met apps die je zou willen gebruiken.

Slow en Fast Motion video

De Galaxy S4 heeft een feature waarmee je direct een video kunt opnemen in slow of fast motion.

Scrollen zonder handen

Het gerucht gaat tevens dat de Galaxy S4 beschikt over een feature waarmee je kunt scrollen door naar het scherm te kijken. Zodra je op de laatste regel bent van een tekst scrolled de tekst automatisch door. Dit wordt bereikt doordat meerdere sensoren je ogen in de gaten houden.

Deel je artikel!

Share to Google Plus