Tv, radio, speakers, verwarmingstools zoals Toon, Anna enzovoorts, dvd speler, verlichting, keuken apparatuur of air conditioner. Dit is nog maar een kleine greep aan de apparaten die een gemiddeld huishouden in Nederland in huis heeft. Elk apparaat heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing, handleiding en afstandsbediening. Met de snelheid waarop de technologie nu ontwikkeld komen hier vast en zeker nog heel veel producten bij. Dit betekend nog meer handleidingen, nog meer afstandsbedieningen en nog meer frustratie omdat je net de juiste afstandsbediening niet kan vinden. Daar is iets op gevonden1 zoals eerder gezegd, de technologie staat niet stil en voor elk probleem kan een oplossing gevonden worden. Wij presenteren u met trots: Control4. De must have tool die het leven binnen elk huishouden nog makkelijker kan maken.

Wat is control4?

Control4 is ontworpen om alle huishoudelijke producten die u in uw huis heeft staan te bedienen met maar één afstandsbediening. Nooit meer zoeken naar de juiste afstandsbediening want met de control4 heeft u alle afstandsbedieningen binnen één divice. Niet meer per ongeluk de zappen met de verkeerde afstandsbediening, of thuis komen in een koud huis. Alles compact en bij de hand met de control4 dat geïnstalleerd kan worden op een Touch panel, iPhone, iPad, tablet of Android tablet. Control4 maakt jouw dagelijks leven zo enorm veel makkelijker doordat je al je apparaten kan bedienen met maar één divice en met maar één aanraking.

Hoe werk control4?

Control4 is ontwikkeld om jouw leven een stuk gemakkelijker te maken. Met één apparaat is het mogelijk om alles wat elektrisch in huis is te bedienen. Je kunt bijvoorbeeld de verwarming, de verlichting, de tv en de radio bedienen, maar de beveiliging apparatuur van je woning kan ook met control4 bedient worden. Het is ontwikkeld om op een betaalbare en super eenvoudige manier je gehele woning volledig te bedienen. Van jong tot oud, iedereen kan overweg met het gebruiksvriendelijke systeem van control4.

Deel je artikel!

Share to Google Plus