Mannen worden door vrouwen vaak geassocieerd met bier, roken, voetbal, machogedrag en seks. Deels hebben vrouwen gelijk, mannen hebben echte mannen dingen en zijn door heel eigenaardig.

Voetbalballiefhebbers en technisch

Dat mannen geassocieerd worden als voetballiefhebbers klopt over het algemeen wel. Niet voor niets is voetbal de populairste sport onder de Nederlandse bevolking, en zeker onder mannen. Ook wanneer je kijkt naar de verdeling man/vrouw bij wedstrijden op prof niveau, is het merendeel man wat er op komt dagen. Maar niet alleen in stadions, ook voor de TV kijken er meer mannen naar voetbal in vergelijking met vrouwen.

 

Daarbij komend verwachten mannen een hogere kwaliteit wanneer ze thuis voor de buis zitten. En nee, niet alleen de kwaliteit van het spelletje voetbal, maar ook de kwaliteit van het beeld en geluid. Mannen zijn over het algemeen kritischer als het om beeld en geluidskwaliteit. Je hoort ze ook vaak zeggen dat de kwaliteit niet goed is, dat het niet synchroon loopt et cetera. Terwijl vrouwen zich van geen kwaad bewust zijn. Mannen zijn gewoon wat technischer aangelegd.

Ondanks dat het beeldkwaliteit van de nieuwe tv’s steeds scherper wordt, wordt de geluidskwaliteit er niet beter op. Dit is ook niet gek, want de tv’s worden steeds dunner. Dus dat kan haast niet ten goede zijn van het geluid. Maar om dat te compenseren is het mogelijk een audiosysteem aan te schaffen. Want ondanks dat het geluid van de tv’s niet door innoveert, liggen de ontwikkeling op gebied van geluid zeker niet stil.

 

Zo kwam Quantis 2 jaar geleden met de nieuwste innovatie op de markt. Een 3D soundsysteem, dat makkelijk te installeren is, geen onnodige kabels met zich meebrengt, en het optimale geluid creëert in elke hoek van de desbetreffende ruimte. Een echt mannendingetje dus.

Deel je artikel!

Share to Google Plus