Gratis backlinks door artikel marketing

Wil jij gratis backlinks plaatsen? Dan ben je op de juiste website. Op artikeldumpert.nl mag je gratis in een artikel twee gratis backlinks toevoegen naar je website. Wel dient je artikel aan een paar voorwaarden te voldoen. Die voorwaarden krijg je terug op de website maar de meest belangrijksten voeg ik hier toe.

  • Je kunt een gratis account aanmaken.
  • Je artikel word al geplaatst vanaf 250 woorden
  • Je mag twee backlinks toevoegen
  • Wij zullen nooit geen geld vragen voor je artikel
  • Je mag zelf het onderwerp bepalen

Artikel marketing is een goede manier om je website hoger in Google te krijgen. Door de links in het artikel stijgt je website en zul je meer bezoekers naar je website halen. Wel is het van belang om een goed artikel te schrijven en zo heeft je link meerwaarde. Een goed artikel maak je door bijvoorbeeld een goede titel te gebruiken. Ook is het belangrijk tussen kopjes te gebruiken. Maak het artikel interessant en spam je artikelen niet vol met zoekwoorden. Anders heeft je gratis backlink weinig zin.

Hoeveel artikelen mag ik toevoegen met een backlink?

Je mag wel 100 x een artikel schrijven. Wel is het van belang dat je weet dat je per artikel maar twee keer naar een website mag linken. Dus niet 10 artikelen opsturen die allemaal naar 1 website linken. Dat is niet toegestaan. Je mag wel 10 x een artikel opsturen die linkt  naar 10 verschillende websites.

Direct een gratis links scoren? Start hier met je artikel.

Deel je artikel!

Share to Google Plus