Wanneer u samen trouwringen uit gaat zoeken zijn er ontelbaar veel ringen om uit te kiezen. Het kiezen van een trouwring is persoonlijk en smaakgebonden. De trouwring is een symbool van uw oneindige liefde voor elkaar. U wilt dan ook een prachtige ring vinden die u de rest van uw leven met trots om uw vinger kunt dragen. Een tijdloze exclusieve trouwring die bij u past. Er zijn een aantal ontwerpen trouwringen die het meest gekozen worden. In dit artikel bespreken wij enkele voorbeelden hiervan met u.

Vaak wordt er gekozen voor een trouwring met twee kleuren en een diamant. Dit is tijdloos ontwerp dat niet snel uit de mode zal gaan. Dit komt omdat het ontwerp van deze ring vrij simpel is. Een veel voorkomende combinatie is wit en rood goud met een diamant als stralend middelpunt.

Om de ring met twee kleuren goud en diamant net wat gewaagder te maken wordt er ook vaak gekozen voor een tweekleurige ring bezet met meerdere kleinere diamanten. Door de keuze voor meerdere stenen stijgt de kostprijs van de ring. Het idee van de ring is gelijk aan bovenstaande ring, maar kan worden gezien als het exclusievere, duurdere broertje.

Een ander populair ontwerp is de klassieke geel gouden ring. Vaak wordt er gekozen om deze ring te voorzien van een bescheiden diamant. Dit is erg vaak gekozen ontwerp. De trouwring is relatief betaalbaar en is een prachtig tijdloos model. De steen kan zo duur gemaakt worden als u zelf wilt. Het is dus een kwalitatieve, betaalbare ring.

Ten slotte is er nog de trouwring met drie kleuren goud. Voor deze ring worden de kleuren wit, rood en geel goud gebruikt. Vaak wordt de ring afgewerkt met een mooie diamant en is hij van binnen over de gehele lengte voorzien van een prachtige, persoonlijke gravure. De kostprijs van deze ring is relatief laag. Dit komt doordat de gebruikte kleuren goud van een lager karaat zijn. Maar de drie kleuren goud samen zorgen voor een prachtige luxe uitstraling.

Al met al blijft goud een populaire materiaalkeuze bij trouwringen. De luxe uitstraling van goud past perfect bij een prachtige trouwring. Helemaal wanneer deze wordt afgemaakt met een prachtige steen naar keuze.

Deel je artikel!

Share to Google Plus