Als je sinds kort bent overgestapt op glasvezelinternet, zal je hier snel de voordelen van ondervinden. Zoals je waarschijnlijk al wist voordat je deze vorm van internet had, is het internet vele malen sneller en wordt ook de telefonie verbeterd door middel hiervan. Je zal merken dat de gesprekken zuiverder zijn en dat je bijna altijd bereik hebt. Wanneer je een kabel laat aanleggen kan je dit het beste door een betrouwbaar bedrijf laten doen. Zij zullen ervoor zorgen dat ze de juiste pigtails monteren wanneer ze bezig zijn voor jouw verbinding. Daarnaast zullen ze een veilige en goede verbinding voor je aanleggen.

 

Monteurs of zelf doen?

De monteurs die je in kan huren voor het klusje, zullen al voldoende ervaring hebben met het aanleggen ervan en weten ook van de verschillende aspecten af, zoals de pigtails. Wanneer je toch zelf de kabel wilt aanleggen, kun je bij ons de juiste pigtails zoeken. Ook andere aspecten ervan kun je bij ons aanschaffen. Natuurlijk leveren wij een gebruiksaanwijzing erbij, zodat je rustig kunt lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe je dit moet aanpakken. Daarom is het van belang dat je deze als eerste leest voordat je gaat beginnen. Daarnaast kan je bij ons op de website ook verschillende instructie video’s bekijken waarin wordt uitgelegd wat de verschillende stappen zijn en waarmee je moet beginnen. Daarom hebben wij verschillende delen, waarbij je kan kiezen bij welke stap je op het moment bent.

 

Vraag de medewerkers om hulp

Mocht je er niet helemaal uitkomen door middel van de video’s, dan kan je altijd nog een van onze medewerkers spreken. Ook zij kunnen op een afstand jou helpen met je problemen. Ze zullen stap voor stap uitleggen wat er gedaan moet worden en waar je allemaal op moet letten met het monteren van de pigtails.

Deel je artikel!

Share to Google Plus