Een bad is een ongelofelijk relaxerende aangelegenheid. Of het hoort dat toch te zijn. Even heerlijk ontspannen en alle stress van de dag van je af laten glijden: fantastisch toch. Het plezier van het baden wordt daarbij enkel nog maar groter gemaakt door er wat accessoires bij te halen die van een simpel bad een echte koningsbehandeling maken. Een bruisbal is zo’n middel die ieder bad in geen tijd een niveau hoger doet schakelen. En de koningin van de bruisballen? Treets badbruisbal.

 

Treets: een manier van leven

Treets werd opgericht vanuit het idee dat natuurlijke schoonheid een ideaal is om naar te streven. Met het idee dat de natuur eigenlijk zo goed als alles in huis heeft om ons op een doeltreffende en goede manier te verzorgen. Alle producten van Treets zijn dan ook gebaseerd op natuurlijke ingrediënten om een zo goed mogelijke behandeling te garanderen. Proefondervindelijk werd daarbij onderzocht wat goed zou passen bij wat tot de ideale combinaties uit de bus kwamen. Dat geldt ook voor de badbruisballen van Treets.

 

Treets badbruisbal: bruisend plezier

De badbruisballen van Treets hebben in de eerste plaats een ongelofelijk leuke geur maar het is belangrijk te beseffen dat ze ook reinigend werken. Al tijdens het oplossen wordt de huis verzorgd en aangepakt. Dankzij een combinatie van natuurlijke geuren en kleuren wordt het water van jouw bad verzacht en laten ze geen enkele vorm van aanslag na. Treets badbruisballen laat je gewoon in het water glijden vanaf het een aangename temperatuur heeft. Binnen de paar seconden begint de bal te bruisen en in geen 15 minuten is de bal volledig opgelost en kan je beginnen aan desnoods urenlang relaxatieplezier in bad. Leuk om weten: geen enkel product van Treets is op dieren getest. Een leuk cadeau en ook tof om jezelf even te verwennen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus