Wanneer je niet een gewoon patchpaneel nodig hebt of graag wilt, hebben wij voor jou de glasvezel patchpaneel. Deze is speciaal ontworpen voor de ondernemingen die al een glasvezelverbinding hebben en hiervoor ook een patchpaneel nodig hebben. Zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn er een hoop onderdelen die soms benodigd zijn wanneer je een patchpaneel plaatst. Lees daarom ook altijd goed de website door om na te gaan of je nog meer artikelen moet aanschaffen om het te laten werken en ook welke artikelen hier perfect op aan sluiten.

 

Diensten vanuit het bedrijf

Wanneer je jouw glasvezel patchpaneel dan ook aanschaft kun je uit twee verschillende diensten kiezen. Je kan ervoor kiezen dat er een bezorgen bij u langskomt om de artikelen te leveren, maar je kan ook kiezen voor de monteur. De monteur die langs zal komen zal er dan voor zorgen dat hij jouw bestelling met zich meeneemt en dat de montage van de patchpaneel of andere artikelen vlekkeloos en doelgericht gebeurt. Er zullen geen onnodige kosten worden gemaakt en ook uw tijd nemen wij erg serieus. U wilt natuurlijk dat het zo snel mogelijk klaar is, zodat u weer verder kunt met werken en dat ook uw werknemers niet langer dan nodig is zitten te wachten op onze monteur.

 

Ons assortiment

Heeft u niet een glasvezel patchpaneel nodig maar juist wel een reguliere? Ook deze vind je bij ons in de webshop. U kunt gerust een kijkje nemen en kijken wat er allemaal wel niet mogelijk is wanneer je bij ons je artikelen aanschaft. Wij verlenen onze diensten niet alleen bij dit specifieke product, maar wij doen dit bij alle artikelen waarbij er een bepaald niveau vereist is voor de montage ervan. Wij staan u graag te hulp en zijn daarom ook voor en na openingstijden telefonisch bereikbaar.

Deel je artikel!

Share to Google Plus