Bent u op zoek naar een totaal leverancier die u alles kan leveren voor uw bedrijf als het gaat om internet en telefonie? Dan zijn wij het bedrijf dat jij zoekt. Wij kunnen alles tevens ook nog eens erg snel bij u thuisbezorgen en bestellen gaan natuurlijk met een aantal klikken op de website. Mocht u interesse hebben in een van onze artikelen, raden wij het aan om de webshop te bezoeken. Hier vindt u alle artikelen die wij hebben en die wij dus bij u kunnen komen leveren in een recordtijd. Ook wanneer u op zoek bent naar het specifieke merk: Datwyler. Zijn wij het aanspreekpunt dat u zoekt en dat u nodig hebt. Wij maken u maar al te graag wegwijs op onze webshop, zodat u de artikelen bij elkaar kunt zoeken en deze bestellen.

 

Datwyler bestellen lukt niet, wat nu?

Mocht u problemen ervaren via de webshop of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Hier is elke dag van de week een collega beschikbaar die jou kan helpen met het beantwoorden van de vraag en samen met u een oplossing kan zoeken. Ook voor grote bestellingen raden wij het aan om deze telefonisch door te geven. Dit voorkomt namelijk verassingen en teleurstellingen. Ons personeel streeft ernaar om elke vraag binnen een uur op te lossen. De vragen kunnen natuurlijk ook via de mail worden verstuurd of via Whatsapp.

 

Hoge kwaliteit

Het assortiment dat wij beschikbaar hebben gezet op de webshop is erg uitgebreid en bevat ook de gehele artikellijn van Datwyler. Wij vinden dit persoonlijk een erg goed merk en zijn er ook erg tevreden over. En dit is natuurlijk onze professionele en deskundige mening. Vandaar dat wij dit merk graag aan u introduceren. Wilt u een van de artikelen van dit merk graag komen uittesten? Dat kan natuurlijk. Hiervoor dient u wel naar ons magazijn te komen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus