Vandaag bespreken we in de categorie ‘cadeautjes’ een verpakkingssoort die al eeuwen in gebruik is. Waar gaan ze het dan over hebben, zult u misschien wel denken. Nou, dat zal ik u vertellen. Het gaat vandaag over zinken emmers. Nee, dit zijn geen emmers die direct op de bodem van de sloot liggen wanneer je ze probeert te vullen met water. Deze emmers zijn gemaakt van zink en hebben daarom een vintage en solide uiterlijk. Wanneer je deze emmer een herfst lang in de regen buiten laat staan wordt hij alleen nog maar mooier. Dit komt door alle roestplekken die erop verschijnen. Dit geeft het voorwerp echt karakter. Je ziet dat het iets heeft meegemaakt in het verleden. Dit geeft je meer gevoel

 

Gebruik zinken emmers ook als geschenkverpakking

Wanneer je een vintage cadeautje wilt geven, dan is het vaak heel leuk om dit te doen in zinken emmers. Dit geeft het cadeau net de jeu die het nodig heeft om lekker over te komen. Je maakt het cadeautje er echt lekker mee op. Je kunt bijvoorbeeld bierflesjes of een paar flessen wijn in de emmer zetten. Met een plastic cellofaantje om het zink heen ziet het er al snel helemaal feestelijk uit. Grote strik erop en klaar is kees. Degene die het cadeau ontvangt zal er vast en zeker heel blij mee zijn.

 

Verschillende formaten

Wanneer je een cadeau samenstelt is dit uiteraard niet altijd even groot. Daarom wordt deze geschenkverpakking ook geleverd in een groot aantal maten. Zo heb je voor iedere gelegenheid een geschikt formaat zinken emmers. Er is keuze tussen de 5 en de 12 liter. De kleine emmers kun je ook bestellen met een bedrukte binnenkant bestellen. Dan krijg je een emmer die aan de binnenkant een gezellig kleurtje heeft. Dit maakt het hele feest in z’n totaliteit nog feestelijker. Wanneer je naar een kraamfeest gaat kun je bijvoorbeeld cadeautjes geven met een roze of een blauwe emmer.

Deel je artikel!

Share to Google Plus