Juwelier Cober heeft naast een winkel voor sieraden ook een deel ingericht speciaal voor trouwringen. In deze afdeling is er een groot assortiment aan verschillende trouwringen die ieder van elkaar verschillen. In de winkel zijn een aantal grote bekende merken aanwezig, zoals Meister, Gerstner en Christian Bauer. Van deze merken trouwringen zijn er verschillende trouwringen aanwezig in de prachtige zaak van juwelier Cober. De medewerksters en goudsmid Vincent Cober kunnen u uitstekend adviseren op weg naar de juiste keuze van uw trouwringen. Op verschillende trouwbeurzen is ook een stand van Cober Trouwringen te vinden, waar ze u al de eerste adviezen op het gebied van trouwringen kunnen geven. Naast dit advies is het natuurlijk ook mogelijk al even een kijkje te nemen in een geselecteerd deel van de collectie in de winkel en misschien al een ring om uw vinger te passen.

Als u in de aanwezige collectie niet de juiste ringen kunt vinden, of hier een aanpassing op wil zijn er in de winkel van ieder merk een catalogus aanwezig waarin alle ringen van het seizoen staan. Op verschillende websites is het voor juweliers ook mogelijk een aanpassing op bestaande ringen digitaal te laten zien. Het houdt dus vaak niet op bij alleen de aanwezige collectie in de winkel. De juwelier waar u terecht bent gekomen kan trouwringen van de aanwezige merken die niet aanwezig zijn op zicht laten komen, dit maakt het mogelijk trouwringen toch te passen voordat u de definitieve beslissing maakt.

Wij werken samen met merken zoals Meister, Gerstner en Christian Bauer omdat deze merken ook gebruik maken van goud van goede kwaliteit en stenen leveren van goede zuiverheid. De ringen zijn altijd op tijd geleverd zodat er nog voldoende tijd is voor passen, aanpassingen en een gravure in de ring. Juwelier Cober is dus erg tevreden over de aanwezige merken in de winkel.

Deel je artikel!

Share to Google Plus