Waar let je op al je een artikel schrijven gaat en wat is de meerwaarde van de gratis backlinks.

Een artikel schrijven voor backlinks is een van de populairste vormen om links naar je website te krijgen. Door middel van een goede anchor tekst kun je je website eenvoudig laten stijgen.

Artikel schrijven met twee gratis backlinks? Klik hier

Backlink met anchor tekst.

Een anchor tekst is het klik bare woord wat je door stuurt naar een pagina of andere website. Google bepaald deels door het gebruik van anchor teksten de waarde van je website. Wel is het opletten want de laatste updates van Google werden met name de websites getroffen die alleen maar anchor teksten gebruiken. Deze websites werden in hun posities flink naar beneden gezet. Je moet dus zorgen voor een goede verdeling binnen je links. Zorg voor een redelijk natuurlijk beeld.

Een goed artikel schrijven voor links

Een artikel schrijven is niet moeilijk. Maar het juiste gebruik van artikel marketing kan er voor zorgen dat de websites die je linkt goed stijgen. Een artikel schrijven van 300 woorden zonder een tussen kopjes heeft weinig zin. Zorg voor het gebruik van H1, H2 en H3 titels. Verder moet je artikel wel gaan over het onderwerp waar over je schrijft.

Schrijven op de juiste manier? Bekijk alle schrijf tips

Artikel marketing gebruiken op een goede manier.

Om te zien wat goede artikel marketing websites zijn kun je eenvoudig een trucje toepassen. Je schrijft een artikel van ongeveer 300 woorden op de manier zoals hier boven geschreven. Vervolgens stuur je deze in. Twee weken na het online zetten van je artikel knip je de titel en plak je deze in Google. Als jij hier mee je artikel op de eerste drie pagina’s van Google tegen komt kun je er vanuit gaan dat de website oke is. Is dit niet het geval en het betreft geen nieuwe artikel website, dan kun je je afvragen of je backlink wel zin heeft en of je de moeite moet nemen om hier een artikel te schrijven. Als je wel een artikel schrijven gaat kun je je website ook schade op laten leveren.

Deel je artikel!

Share to Google Plus