Wanneer je wat ouder huis aankoopt zit hier vaak een renovatievloer. Deze kun je op meerdere manieren opknappen. Graag bespreken we in dit artikel wat er allemaal mogelijk is. Het gaat hierbij niet alleen om het parket of de tegel, maar meer om de vloer op zichzelf. De betonnen ondergrond bij veel huizen kan na verloop van tijd gaan verrotten. Betonrot noemen we dat. Wanneer u een nog ouder huis heeft kan het zelfs gebeuren dat er nog een zeer gehorige houten vloer in zit. Dit kan na verloop van tijd ook gaan rotten. Zeker wanneer er in uw huis een wat vochtiger klimaat heerst.

 

Renovatievloer kiezen

Wanneer u een huis koopt is het raadzaam om direct de vloer aan te passen. Een renovatievloer gaat u niet aanbrengen wanneer u al in het huis woont. Tijdens de werkzaamheden is uw huis praktisch onbewoonbaar door het ontbreken van de vloer. Er worden verschillende oplossingen aangeboden. De nieuwste innovaties bestaan uit het aanbrengen van de casettevloer en de SL-combinatievloer. Ook aan het aanbrengen van de fundering is gedacht. Uiteraard zijn er nog vele meer mogelijkheden aan te bieden. Wanneer u een nieuwe vloer aanlegt is het wellicht een idee om ook direct vloerverwarming te installeren. Dit is een duurzame manier van het verwarmen van het huis.

 

Montage

Het monteren van de renovatievloer gebeurt uiteraard door zeer deskundige vaklieden. Zij nemen alle werkzaamheden omtrent het plaatsen van de vloer voor u uit handen. De kwaliteit wordt door ons gegarandeerd. Door de jarenlange ervaring is geen uitdaging te gek. Handig om te weten omdat iedere woning anders is gebouwd en ontworpen. Om niet voor onverwachte verrassingen te staan wordt het gehele plan eerst goed uitgedacht en doorberekend. Op die manier kunnen we ook een gedegen plan van aanpak met een kloppende begroting aan u voorleggen. Wel zo prettig.

Deel je artikel!

Share to Google Plus