Een woning kopen neemt veel meer met zich mee dan enkel een bod uitbrengen en betalen. Zo zal je aan een hoop factoren moeten denken wanneer je een woning wil kopen. Om het jezelf wat makkelijker te maken is het in de arm nemen van een makelaar. Wanneer je op zoek bent naar een woning in de omgeving van Ede, kun je nu terecht bij de meest ervaren Makelaar van Ede. Wij zullen samen met jou een plan op gaan stellen waarin al je wensen en verwachtingen vast worden gelegd. Wij zijn een full servicekantoor. Daarom ondersteunen wij jou optimaal bij de verkoop of aankom van je woning. Wij hebben enkel ervaren en prettige makelaar in ons team die persoonlijk betrokken zullen zijn bij jouw aankoop. Ze beschikken over verschillende kwaliteiten zoals professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met de mentaliteit van onze werknemers zeggen zij wat zij doen en doen zij wat ze zeggen.

 

 

Mijn huis verkopen met de makelaar in Ede

Natuurlijk zijn wij ook de makelaar in Edevoor jou als je je woning wilt verkopen. Wil je dan eerst graag een waardebepaling van je woning? Dan zullen wij vrijblijvend langskomen voor een gratis waardebepaling en het daarbij horende advies voor de verkoop. Je kunt nu een afspraak maken met een van onze makelaars. Zij zullen dan bij je langs komen om een opmeting te doen en een advies uit te brengen wat voor jouw woning van toepassing is. Het advies wordt dan ook op maat gemaakt, zodat je er echt wat aan hebt.

 

 

Hoe gaat het verkopen in zijn werking?

 

Allereerst zullen we natuurlijk je woning op de markt brengen. Dit kan door middel van verschillende sites of sociale media. Daarna zullen we het bezichtigingen en onderhandelingsproces in zijn werking laten gaan. Ook hiervoor kunnen we verschillende middelen gebruiken. Als laatste zullen we je natuurlijk ondersteunen in het afhandelen van de verkoop.

Deel je artikel!

Share to Google Plus