Heb jij bouw of verbouwplannen? Een goede vakman in de arm nemen is dan geen overbodige luxe. Een huis verbouwen vergt dan ook veel inzicht om rekening te houden met de staat van het huis. Je kan niet zomaar een draagmuur wegslopen en je moet in de gaten houden hoe jouw leidingen en bedrading in huis loopt. Niet elke leek weet precies hoe een huis verbouwen of een aanbouw zetten in zijn werk gaat. Laat staat dat je zelf alle spullen in huis hebt om dit vakwerk te klaren. Het is daarom geen overbodige luxe om met een aannemer deze klus op te pakken. Een goede, betrouwbare aannemer die werkelijk elke klus kan klaren is Bouma Bouw uit Den Haag. De klussen waar zij ervaring mee hebben zijn onder andere timmerwerk, loodgieterswerk, electra, stucwerk, tegelwerk, montage en demontage werkzaamheden, het plaatsen van wanden en plafonds en voor al het spuit en schilderwerk. Praktisch elke klus kunnen zij voor jou klaren.

Kozijnen vervangen

Zijn jouw kozijnen verrot en hoognodig aan vernieuwing toe? Bouma Bouw kan het voor jou repareren. Ook het plaatsen van complete dakkapellen is aan hen goed besteed. Wordt jouw huis wat aan de kleine kant? Dan kan er op zolder heel gemakkelijk door Bouma Bouw een dakkapel op worden gemonteerd. Binnen een week hebben zij dit voor jou gereed gemaakt. Natuurlijk is het afhankelijk van jouw wensen en de grootte van de klus, maar samen kom je er met hen altijd wel goed uit. Met een goede Haagse nuchterheid en met prettig overleg zullen zij elke klus voor jou kunnen klaren.

Stucwerk

Woon je in een oud huis met schots en scheve muren? Dan kan een goede stucbeurt vast geen kwaad. Ook bij nieuwbouwhuizen is stucen soms geen overbodige luxe. Nadat de muur volledig glad gesmeerd is kan je er overheen behangen of sausen en zie je geen enkele oneffenheid meer. Met een stucwerk kan Bouma Bouw je absoluut verder helpen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus