Niet alleen vind je onze producten en diensten terug op de wegen binnen ons land. Wij zijn ook actief op verschillende bedrijventerreinen of sportterreinen. Zelfs Schiphol mogen wij benoemen als een van onze klanten. Hier zijn wij verantwoordelijk geweest voor alle belijningen en markeringen op de landingsbanen. Maar wellicht is wegmarkering voor jouw bedrijfook wel noodzakelijk. Wanneer jouw terrein veelvoudig wordt bezocht is het waarschijnlijk wel verstandig om na te gaan denken of hier ook markeringen of belijning nodig zijn om het veilig te houden. Denk hierbij aan de bedrijfshal. Worden er heir veel goederen gelost of geladen, dan is het misschien handig om duidelijkheid te creëren over de ruimte. Maar naast duidelijkheid zorgt de juiste belijning ook voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

 

Veilig oversteken

Al wordt uw bedrijf veel bezocht door klanten of andere bezoekers, dan is het ook verstandig om na te denken over een veilige oversteekplaats. Ook dit valt onder de wegmarkering voor bedrijven. Wij kunnen naast het aanbrengen van de zebrastrepen nog meer doen aan de oversteek. Wij zijn namelijk helemaal bij op het gebied van veilig oversteken. Zo hebben wij door middel van techniek verschillende producten die wij kunnen aanbrengen om de oversteek nog veiliger te maken. Denk hierbij aan een lichtstreep over het zebrapad of aan detectieapparatuur. Hierdoor wordt de oversteek opvallender, waardoor automobilisten er ook meer aandacht aan besteden.

 

 

Hoe gaat het proces in zijn werking?

 

Je kunt natuurlijk gebruik maken van onze projectbegeleiding. Hierbij zullen we jouw vraagstuk nagaan en hiervoor een oplossing voor zoeken. Je krijg je eigen projectbegleeider toegewezen en samen met hem of haar zal je de juiste wegmarkering voor jouw bedrijf vinden. Wanneer je dna ook vragen of opmerkingen hebt, kun je terecht bij je eigen contactpersoon. Zo blijven de lijnen kort en kun je efficiënt en effectief te werk gaan.

 

 

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus